Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Čelnici Hajduka posjetili prijatelje iz mravinačke Sloge

Čelnici Hajduka posjetili prijatelje iz mravinačke Sloge

Predsjednik dr. Zdravko Perko najavio borbu za 3. HNL

Kišno vrijeme je prošle srijede pokvarilo planirani oproštaj nogometaša četvrtoligaša Sloge iz Mravinaca, pod vodstvom trenera Vinka Marače s jesenskim dijelom sezone, jer nije odigrana prijateljska utakmica s kombiniranim sastavom Hajdukom pod rasvjetom u Mravincima. No, nije izostao planirani domjenak i druženje igrača, struke, čelnika i veterana Sloge u prostorijama kluba.

Na domjenku su bili i predstavnici splitskog Hajduka, sportski direktor Goran Vučević, predsjednik skupštine Hajduka š.d.d. Vinko Radovani i liječnik Fabijan Čukelj

Raspoloženje u županijskom prvoligašu podigla je pobjeda u Vinjanima u posljednjem jesenskom kolu, te kadeti pod vodstvom Željka Jeličića, koji su osvojili jesenski naslov u 2.ŽNL. Nazočne je pozdravio predsjednik kluba dr. Zdravko Perko, predstavivši goste s Poljuda, te je između ostalog rekao nekoliko povijesnih rečenica za klub iz Mravinaca:

- Predstavnici Hajduka nisu ovdje slučajno, jer naš zajednički cilj je uspostavljanje suradnje u svim segmentima i na pravom smo putu. Stoga su oni naši dragi gosti a nažalost kiša je pokvarila i onaj sportski dio na igralištu. Čestitam igračima na protekloj jeseni ali po meni nedostaje šest bodova. Zašto toliko, jer nam toliko nedostaje da budemo prvi. Naš i moj cilj je borba za prvo mjesto i ulazak u treću HNL, već na kraju ove sezone. Uz postojeći kadar igrača planiramo se malo i osnažiti. Uz sve to radimo na poboljšanju infrastrukture za bolji rad kluba i stvaramo kvalitetne uvjete za treću ligu. Na Gradskom vijeću Solina podržan je naš plan za izgradnju sadržajnih tribina za oko 350 gledatelja, plus dobivanje oko 800 metara četvornih korisnih prostora – rekao je dr. Zdravko Perko, inače bivši igrač Sloge, a danas šef kirurgije u KBC Split. 

Struka je osnažena i dolaskom iskusnog trenera Siniše Jalića, koji je usredotočen za mlađe uzrasne kategorije. U Slogi su sretni i zadovoljni ovakvim odazivom igrača i radom uprave kluba, koja nastoji podignuti i kvalitetu infrastrukture od igrališta do pratećih objekata.

Vaša reakcija na temu