Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Četiri kafića: Dolaze Perišić, Kalinić, Ibričić..., a glavna zvijezda mogao bi biti Luka Modrić

Četiri kafića: Dolaze Perišić, Kalinić, Ibričić..., a glavna zvijezda mogao bi biti Luka Modrić

Uputili smo mu poziv, a hoće li doći na Gripe ovisit će o tome hoće li taj dio blagdana provesti u Hrvatskoj ili će otići drugdje na odmor

Turnir Četiri kafića ide dalje, organizatori će po 15. put u Split dovesti poznate nogometaše, a ove godine će, baš kao i prošle, natjecanje biti održano 26. prosinca u Velikoj dvorani na Gripama. Danas je u CB Baoli održano ždrijebanje, kuglice je izvlačio malonogometni reprezentativac Josip Suton, pa će tako u polufinalu igrati Baoli i Kauri, dok će drugi polufinalni par činiti Tempera i Tropic. Prva utakmica je na rasporedu u 16 sati, a druga 50 minuta poslije. Finale će se uz izravan TV prijenos igrati 18.20 sati.

Što se tiče samih imena, više-manje bi i ove godine trebala biti na Gripama dobro poznata imena poput Kalinića, Perišića, Pranjića, Ibričića, Mornara, Jarnija i ostalih, a najveća zvijezda jubilarnog turnira mogao bi biti Luka Modrić.

- Uputili smo mu poziv, a hoće li doći na Gripe ovisit će o tome hoće li taj dio blagdana provesti u Hrvatskoj ili će otići drugdje na odmor - otkrio nam je Marko Bralić Keto, jedan od organizatora i dodao:

- Ljudi moraju znati da nije lako ni nama, sve ovo vrijeme se svodi praktički na moljenje da ti nogometaši dođu na Gripe. To iscrpljuje jer se turnir tradicionalno održava kada je svima najljepše biti sa svojim obiteljima. Cilj je zadržati tradiciju i ispuniti humanitarni karakter.

Upravo to je naglasio Damir Karaman, te je kazao kako i ove godine prihod ide u humanitarne svrhe za centar Mir u Rudinama...

- U proteklih 15 godina skupili smo oko tri milijuna kuna. Nadam se da će se tako i nastaviti, te da će Splićani opet pohrliti na Gripe. Ionako nam je ovo jedina šansa da u svom gradu vidimo hrvatske reprezentativce - rekao je Karaman i dodao kako će za sve gledatelje biti spremne nagradne igre i zabavni program u pauzama.

Vaša reakcija na temu