Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ČETIRI KAFIĆA Gordan Boljat: U pregovorima smo s najboljim igračem svijeta - Lukom Modrićem!

ČETIRI KAFIĆA Gordan Boljat: U pregovorima smo s najboljim igračem svijeta - Lukom Modrićem!

Od zvučnih imena u svom taboru mogu reći da će doći izbornik Zlatko Dalić i Marko Livaja

Tradicija se nastavlja. Kao i svake godine u božićno vrijeme, 26. prosinca na Gripama 17. po redu humanitarni turnir 'Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović'.

- Sve je teže i teže, neke lige su uvele kolo u ovom terminu. Ove godine smo se potrudili koliko smo mogli, a sigurno ćemo do početka turnira izaći s još nekim imenima - rekao je jedan od organizatora turnira Damir Karaman.

Potom su predstavnici kafića izrecitirali dio imena koji će ove godine biti u Splitu.

Denis Putnik, vlasnik Camela je najavio svoju momčad.

- Klasnić, Tomislav Erceg i mali Elez iz Hannovera. Od starijih Pletikosa, Stanić, treneri će biti Igor Tudor i Hari Vukas.

Matej Parlov u ime Kaurija je najavio sljedeća imena:

- Božidar Radošević, Delač, Ante Erceg, Pokrivač, Petar Bosančić. Trener je Armando Marenzi

Debitant na turniru je Caffe bar Tennis, a vlasnik Ognjen Jahjefendić u prošlosti je bio na klupi Tempere.

- Voditelj će biti Robert Jarni. Od imena bi istaknuo Musu, Bubala, Lendrića, Juranovića, Caktaša, Roguljića, Borisa Rapaića.


Na kraju je Gordan Boljat iz Tropica ispalio bombu. Mogući dolazak Luke Modrića

- Kao i svake godine ćemo održati turnir. Od zvučnih imena u svom taboru mogu reći da će doći izbornik Zlatko Dalić i Marko Livaja. U pregovorima smo s najboljim igračem svijeta, Lukom Modrićem. Mislim da bi ove godine prvi put mogao doći, Keto (Marko Bralić nap.a) je s njim u pregovorima.

Na kraju je ravnatelj centra Mir u Rudinama, Boško Rozga, izvukao parove. Prvi će na parket u 16 sati izaći Caffe bar Tennis i Camel, a iza njih će igrati Kauri i Tropic. 

Vaša reakcija na temu