Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak CITY I PALAVERSA: Ozbiljan je interes, ali još nema ponude

CITY I PALAVERSA: Ozbiljan je interes, ali još nema ponude

Engleska momčad Palaversu prati već dvije godine

Poput bombe je sinoć odjeknula vijest iz stranih medija po kojoj Ante Palaversa odlazi u Manchester City uz odštetu od 8 milijuna eura, no prema našim saznanjima je trenutna situacija nešto drugačija.

U ovom trenutku se može samo reći da postoji ozbiljan interes engleskog velikana, ali ne i ponuda. City Palaversu prati već dvije godine, bili su protekle jeseni na nekoliko utakmica u Splitu, zatim i u Rumunjskoj kontra FC SB, a pratili su i turnir U-19 reprezentacije u Češkoj, gdje je Ante pogotkom odveo svoju momčad u elitnu rundu. Također je skaut Cityja i u Antalyji, gdje je pratio i prijateljski dvoboj protiv Dinama Bukurešt, u kojemu je Palaversa bio kapetan.

Vidjet ćemo kako će se sve skupa završiti, ali u ovom trenutku nam nitko ne može decidirano potvrditi o kojemu se iznosu radi (navodno ipak manjem, ali ima i bonusa), tek se može doznati da bi u slučaju realizacije transfera Palaversa još neko vrijeme mogao ostati na posudbi u Hajduku. No, ponovimo još jednom, ponude nema, još uvijek se cijela priča vodi pod 'ozbiljan interes', a jedina brojka koja je izašla jest ona koju je plasirao novinar Gianluca Di Marzio.

Vaša reakcija na temu