Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Croatia Zmijavci i Hajduk potpisali ugovor o suradnji

Croatia Zmijavci i Hajduk potpisali ugovor o suradnji

Mjesto Zmijavci Hajduku su dali proslavljenog reprezentativca Ivana Gudelja i Mislava Karoglana

NK Croatia Zmijavci i HNK Hajduk potpisali su danas u prostorijama Croatije ugovor o poslovno-sportskoj suradnji. Ugovorom koji su potpisali predsjednik Croatije Zdravko Gabelica i predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos, a gdje je značajnu ulogu odigrao i dopredsjednik Croatije Mario Gudelj, regulirani su obostrani međusobni odnosi koji uključuju niz stručnih aktivnosti iz područja nogometa i procesa rada s mlađim uzrasnim kategorijama. 

Nakon potpisivanja ugovora s Junakom i Zmajem iz Makarske Hajduk se odlučio za Zmijavce kao jednu od svojih budućih poligona razvoja. Mjesto Zmijavci Hajduku su dali proslavljenog reprezentativca Ivana Gudelja i Mislava Karoglana, dok su igračku karijeru u Croatiji započeli Hrvatin Gudelj i Petar Šuto

Nekoliko igrača ovog kluba prošlo je kroz Hajdukovu nogometnu školu, a treba reći i to da je tijekom povijesti nekoliko bivših nogometaša Hajduka obnašalo dužnost trenera Croatije, a među njima i proslavljeni reprezentativac Hajduka i osvajač srebrne olimpijske medalje pokojni Zlatko Papec.

Ovo je samo nastavak suradnje s dalmatinskim klubovima, a Junaku, Zmaju i Croatiji će se priključiti još nekolicina klubova s kojima se razgovara, a sve u svrhu jačanja razvoja nogometa na ovim prostorima i zajedničkog interesa svih klubova.

Želja, ali i cilj je da suradnja s klubovima iz dalmatinskog bazena pomogne i u osnaživanju igračkog kadra unutar Akademije HNK Hajduk, ali i gradnji uspješne budućnosti Hajduka.

Vaša reakcija na temu