Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Croatia Zmijavci sutra igra najvažniju utakmicu u povijesti kluba: Protiv Slaven Belupa idemo na pobjedu!

Croatia Zmijavci sutra igra najvažniju utakmicu u povijesti kluba: Protiv Slaven Belupa idemo na pobjedu!

U 15.30 sati je na rasporedu dvoboj šesnaestine finala Kupa

Croatia Zmijavci sutra u 15.30 na svom terenu dočekuje Slaven Belupo u dvoboju šesnaestine finala Kupa Hrvatske.

Ovo je najvažnija utakmica u povijesti kluba, koji je 1974. godine osnovan pod imenom Kujundžuša.

Momčad iz Zmijavaca je do ovog dvoboja došla osvajanjem Županijskog kupa nakon pobjede u finalu nad Dugopoljem od 1:0 (Ćapin), a onda je u međukolu razbila sastav FEŠK Feričanci sa 7:1 (Vuksan 2, Gudelj 2, Šabić, Jurić, Serdarušić).

- Mi idemo na pobjedu! Imamo dobru ekipu i svakako ulazimo u utakmicu sa željom za prolaz - kazao nam je prvi čovjek kluba Mario Gudelj.

Croatia će imati vatrenu podršku Noćnih jahača, za utakmicu vlada neviđen interes, bez obzira na to što HNS nije pristao pomaknuti početak susreta na 17 sati, kako su domaćini željeli. U svakom slučaju, očekuje nas istinska nogometna fešta u Zmijavcima!

Vaša reakcija na temu