Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Damir Burić: Radošević će biti velika prevaga za Hajduk!

Damir Burić: Radošević će biti velika prevaga za Hajduk!

Način na koji pokriva prostor u sredini terena je izvrstan

Za komentar prve vijesti da je Josip Radošević pred povratkom u Hajduk upitali smo Damira Burića, trenera Admire Wacker.

- Bit će to velika stvar za Hajduk, ako se do kraja realizira. Uvjeren sam da će Radošević biti velika prevaga, to je igrač sjajnog udarca, a način na koji pokriva prostor u sredini terena je izvrstan. U Red Bullu je brutalno jaka konkurencija, kako njemu, tako i Ćaleti Caru, ali Josip je dosta igrao, bio je u prvih 11 i protiv nas.

Red Bull Salzburg ima još odigrati finale Kupa, a u polufinalu su izbacili baš Burićevu Admiru.

- Da nam je bilo koji drugi protivnik došao u tom trenutku, uvjeren sam da bismo sada mi iščekivali to finale u Klagenfurtu. Protiv Red Bulla nitko nema šanse ako su ozbiljno 'napaljeni' u utakmici. Možda je kod nas ostao pogrešan dojam jer su oni tijesno ispali od Dinama na početku sezone, ali s vremenom su se posložili, navikli na trenera Oscara Garciju i sada je to mašina koja melje sve pred sobom.

Burić je potom dodao:

- Mi imamo bezobrazno pogrešan odnos prema igračima koji vani igraju u velikim klubovima. Nije normalno za jednu malu Hrvatsku da Modrić igra u Realu, a još brojni drugi u velikim klubovima. Čak ako je netko samo u kadru, to treba poštivati, a Radošević je prošao dosta toga, skupio iskustvo u Italiji, Španjolskoj i Austriji. Red Bull svakog protivnika razbije presingom, a Radošević se jako dobro uklopio u tu igru.

Na kraju smo ga upitali i za komentar rezultata njegove Admire, koja je sezonu završila na šestom mjestu.

- U klubu su zadovoljni, sezona se smatra uspješnom. Jedini cilj kada sam ja dolazio bio je osigurati ostanak, a u tome smo uspjeli. Mi smo u Austriji klub s najviše vlastitih igrača, imamo ih čak 14 iz naše Akademije, te je logično da ako date priliku nekolicini mladih može nekada patiti i rezultat. Mi po investicijama nismo ni blizu vrhu u Austriji, ali imamo plan razvoja i pokušat ćemo se što bolje pripremiti za sljedeću sezonu - zaključio je Burić, koji će i tada voditi Admiru Wacker.

Vaša reakcija na temu