Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Damir Burić: U drugom poluvremenu nisam mogao prepoznati moju momčad

Damir Burić: U drugom poluvremenu nisam mogao prepoznati moju momčad

Osijek nam je nametnuo pritisak dugim loptama i kornerima

Hajdukov trener Damir Burić nakon remija s Osijekom je rekao:

- Nezadovoljan sam prije svega rezultatom, načinom na koji je on došao u zadnjoj minuti. Protivnik je drugo poluvrijeme htio, nametnuo nam je pritisak dugim loptama, kornerima. U drugom dijelu nisam mogao prepoznati moju momčad. Ali i pored toga mi ne smijemo izgubiti ovu utakmicu.

Upitan je potom je li nakon susreta napao igrače u svlačionici...

- Imali smo sastanak. Ne napadamo mi nikoga, nego samo analiziramo i analizirali smo. Igrači su samokritični i znaju da se ne smije događati ovo što se dogodilo. Pored toga što je utakmica krenula negativno, momci su pokazali dobro lice, dobru igru u prvom dijelu, kojom možemo biti zadovoljni. Ne znam što se dogodilo u drugih 45 minuta, meni nije jasno ni zašto ni kako.

Uslijedilo je pitanje o očajnoj igri i zamjeni Biljija...

- Ja ga nisam vidio očajno, nego sam mu samo htio pomoći. On se kune da je bio faul, ali činjenica je da smo primili gol i moramo se nositi s tim. On se kao iskusan igrač mora u tim situacijama bolje postaviti.

Zatim je tema bio Sušić, koji je bio sjajan u prvom dijelu, ali je u nastavku bespotrebno zaradio treći žuti karton i nema ga u sljedećem kolu.

- Odličan, odigrao je jako dobro i kvalitetno. U nastavku se trudio i zalagao. U onom momentu kada je udario loptu nakon zvižduka bilo je i njemu žao.

na pitanje do kada će igrati bez napadača je odgovorio:

- Lokomotiva isto igra bez špica, ali nitko to ne tematizira, nego samo Hajduk. Zašto ćemo nešto mijenjati ako je to dobro, ne vidim razloga zašto bi se to mijenjalo.

Zatim je dodao:

- Ova utakmica ima gorak okus kao da smo izgubili. Moramo izvući prave pouke iz svega ovoga.

O drugom golu i igri Milića je kazao da mora pogledati video, a na konstataciju da je predsjednik Brbić uoči prvenstva najavio borbu za naslov, a da su otišli Milović, Caktaš i Balić je odgovorio:

- Je. Moramo biti bolji, moramo se stvarno popraviti.

Vaša reakcija na temu