Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Damir Burić: Zadovoljni smo ždrijebom; Goran Milović: Sve osim našeg prolaza bilo bi iznenađenje

Damir Burić: Zadovoljni smo ždrijebom; Goran Milović: Sve osim našeg prolaza bilo bi iznenađenje

Trener 'bijelih' kaže da će momčad spremna dočekati već prvi europski ogled

Hajduk u prvom pretkolu Europske lige igra protiv momčadi Sillamae Kalev, a u drugom protiv boljega iz dvoboja Viking - Koper. Evo kako je ždrijeb prokomentirao trener Damir Burić:

Budite uvjereni da ćemo se dobro pripremiti i dobiti sve informacije. Bit će to ok, zadovoljni smo s ždrijebom, a momčad ćemo optimalno pripremiti za protivnika. Mi ćemo biti spremni, nastojat ćemo ih uživo vidjeti, ali i gledati nekoliko utakmica prijašnjeg prvenstva. Moramo se dobro pripremiti kako bi na Poljudu bili pravi.

Još je dodao:

- Što se tiče putovanja mislim kako se možemo optimalno pripremiti i organizirati. To je vrlo važno jer nas odmah po povratku čeka početak HNL-a. Estonska momčad je već u ritmu, odigrali su niz utakmica, a vidio sam kako su u posljednjih sedam kola imali tek jedan poraz. Treba se dobro pripremiti, respektiram svakog protivnika.

Burić bi ih rado htio skautirati...

- Treba vidjeti možemo li ih otići pogledati u sljedećem kolu kojeg oni igraju, možda poslati i snimatelja, ako nam je to dopušteno. Puno je pitanja, u prvi moment kad smo čuli ime zaista nismo znali o kojem se klubu radi. S vremenom će stvari doći na svoje, bolje ćemo se informirati - kazao je trener pa zaključio.

- Ovakve utakmice uspoređujem s Kupom, iznenađenja su uvijek moguća. Što se tiče drugog pretkola, Vikingur je nepoznanica, znamo da se njihova reprezentacija dosta podigla, a velik broj mladih igrača igra diljem Europe. S Koperom smo sada bili na Pohorju, čak sam i porazgovarao s ljudima iz njihovog kluba, a evo nas je sada spojila kuglica u ždrijebu.

Kapetan Goran Milović je o prvom protivniku kazao:.

- Znamo da imamo tri sata putovanja. Mislim kako bi sve osim našeg prolaza bilo iznenađenje, nadali smo se da nećemo na dalek put poput onoga u Kazahstan, a dobro je što smo izbjegli i susjedne zemlje bivše Jugoslavije - rekao je stoper 'bijelih', pa dodao:

- Nije najbliže, ali moglo je biti i gore. Njima traje prvenstvo, u ritmu su, ali ponavljam još jednom sve osim našeg prolaza bi bilo iznenađenje.

Milović o drugom pretkolu:

- Što se tiče drugog pretkola, Koper smo upoznali na zimskim pripremama, izgubili smo, ali to danas nije realna slika. O Vikinguru nemam informacija, međutim smatram da nam je put ka trećem kolu otvoren.

Vaša reakcija na temu