Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Danas se igraju polufinalne utakmice malonogometnog turnira u Solinu

Danas se igraju polufinalne utakmice malonogometnog turnira u Solinu

U tri četvrtfinalne utakmice o pobjedniku su odlučivali kazneni udarci

Na 20. Božićno-novogodišnjem turniru Solin 2017. ekipa Mesnica Perajica Elez gradnja Moseć izbacila je prošlogodišnje osvajače turnira Tolo trade. Odigrane su, naime, četvrtfinalne utakmice mladih i tako su kompletirani polufinalisti.

U tri utakmice polufinaliste su odlučivali kazneni udarci. Torcida Kavana Otok vodila je 3:1 da bi na kraju prolazak u polufinale izborili preko kaznenih udaraca (obranom Pave Vugdelije, nekadašnjim vratarom Hajduka). Zlatko Celent AŠ Kružni tok je isto do samog kraja vodio, da bi nakon penala prošli dalje. Treća utakmica između prošlogodišnji osvajača turnira (pod drugim imenom IL Victum ) Tolo trade i Mesnica Perajica Elez gradnja Moseć se isto odlučivala kaznenim udarcima, gdje je slavila ekipa Mesnice Perajica Elez gradnje Moseć. Konoba Tomić Brač je pobijedila u regularnom dijelu susreta Grm i Tulj, vrlo dobru ekipu. Polufinale su na rasporedu utorak, 9. siječnja, s početkom u 18 sati.

Rezultati:

Mladi, četvrfinale


Sveti Josip - Torcida Kavana Otok 3:3, penali 10:11

Dugopolje - Zlatko Celent 1:1, penali 2:4

Tolo trade - Mesnice Perajica Elez gradnja Moseć 1:1, penali 2:3

Konoba Tomić Brač - Grm i Tunj 2:0

Veterani, polufinale


18:00 Podstrana građevno Zec – Salonadental

19:00 Izazov – Žuta podmornica

Mladi, polufinale

20:00 Konoba Tomić Brač – Mesnica Perajica Elez gradnja Moseć

21:00 Zlatko Celent AŠ Kružni tok - Torcida Kavana Otok

Vaša reakcija na temu