Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DARIO MELNJAK: Volio bih da ovo bude novi početak!

DARIO MELNJAK: Volio bih da ovo bude novi početak!

'Presjekla nas je prva utakmica proljeća'

Nakon skoro sedam mjeseci Dario Melnjak vratio se na teren. Iza njega je teška ozljeda prednjeg križnog ligamenta, a protiv Gorice se napokon vratio na travnjak. Kada je ulazio u igru dočekan je uz veliki pljesak.

Svi su isti momci uz mene. Mislio sam da će biti drugačiji osjećaj, ali ovih 20 minuta je bilo par akcija, dobar osjećaj, pobjeda - rekao je Melnjak, a na pitanje o velikom pljesku navijača odgovara:

- Oni svakoga podržavaju, lijepo je to bilo doživjeti, volio bih da ovo bude novi početak.

Kako ocjenjujete sezonu?

- Volio bih da je bilo manje ozlijeđenih i pehova, a imali smo dosta šansi unatoč tome.

Dosta je kritike na račun liječničke službe, je li tu ima nekih problema?

- Moram zahvaliti Nikoli Šariću i Šimi Veršiću. Vodili su me od prvog dana, smirivali me kad sam ja želio nešto više, jačali kad bih ja malo potonuo. Super se radi, hvala im na tome, a puno je razloga zbog kojih se ovo sve dogodilo i što se događa. To je jedan od najvećih razloga zbog čega je ova sredina začarana već 20 godina, ali mislim da je tome došao kraj.

Koliko vam ovo znači za sljedeću sezonu?

- Nije bilo lova na rezultat, ali želio sam završiti oporavak u ovoj sezoni i krenuti u novu normalno. Nadam se da će tako biti i sljedećeg tjedna. Prvi dio oporavka bio je dobar, bio sam miran, ali nekako nas je presjekla prva utakmica proljeća. Sami smo tužni i razočarani, kako ne bi bili i ostali. Vjerujemo u novu energiju, da je u sljedećoj sezoni pred nama puno bolje razdoblje. Puno smo naučili u ove tri sezone - zaključio je Melnjak. 

Vaša reakcija na temu