Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Delegat prijavio da je tridesetak torcidaša nasilno ušlo na tribinu, udarivši pritom zaštitara

Delegat prijavio da je tridesetak torcidaša nasilno ušlo na tribinu, udarivši pritom zaštitara

Prema dostupnim informacijama jedan pripadnik Torcide je uhićen - zapisao je

Delegat utakmice Osijek - Hajduk Dražen Posavec iz Lepoglave u službeni zapisnik unio je sljedeće:

- U 18,45 sati došlo je do incidenta ispod sjeverne tribine kod kioska za prodaju ulaznica gdje su navijači gostujuće momčadi zanjiihali kiosk u kojem je vršena prodaja ulaznica na dva prodajna mjesta, zbog čega je na kratko prkinuta prodaja ulaznica. Nakon toga je 30-ak pripadnika Torcide nasilno ušlo na sjevernu tribinu, napavši pritom jednog zaštitara udarivši ga dva puta u glavu te je tom prilikom i jedna zaštitarka zadobila tjelesne ozljede, u vidu nagnječenja ruke, koje ća naknadno biti kvalificirane. Nakon intervencije policije nastavljena je prodaja ulaznica te je ulaz gostujućih navijača na tribinu završio pred kraj prvog poluvremena. Prema dostupnim informacijama jedan pripadnik Torcide je uhićen dok je još troje izgrednika locirano i biti će uhićeno nakon izlaska sa tribine. Detaljno izvješće o navedenom biti će dostavljeno od strane Povjerenika za sigurnost HNS-a nakon prikupljenih svih činjenica od strane MUP-a.

U istom zapisniku je sudac Dalibor Mlakar naveo da je trener Joan Carrillo udaljen s klupe zbog opetovanih negodovanja na odluke suca.

Vaša reakcija na temu