Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Despotović: Mislim da se vidi napredak u igri kod klinaca

Despotović: Mislim da se vidi napredak u igri kod klinaca

Ako se nastave dalje ovim ritmom dizati, onda će s vremenom doći i bodovi

Mario Despotović, trener druge momčadi Hajduka nakon remija (1:1) sa Kustošijom na Poljudu nije odavao dojam nezadovoljnog čovjeka.

- Mislim da je utakmica bila gledljva, bilo je dobrih akcija. Prvih pola sata Kustošija je jako dobro stajala, branili su se dobro u sustavu 4-4-2. Morali smo imati malo brži protok lopte. O tome smo razgovarali na poluvremenu i to su igrači dosta brzo promijenili. Drugo poluvrijeme smo brže kombinirali kroz njihove međulinije. Imali smo nekoliko šansi, šteta što nismo bili nagrađeni s još jednim golom.

U nastavku sezone u tri kola osvojili ste dva boda. Nije baš bajno, a u idućem kolu stiže Varaždin?

- Mislim da se vidi napredak u igri kod klinaca. Vidi se da iz tjedna u tjedan žele što više ispravljati svoje pogreške. Mislim da je to u ovom trenutku najvažnije. Ako oni nastave dalje ovim ritmom se dizati, pošto su mladi sami će postati sve bolji, a onda će s vremenom doći i bodovi. To je proces koji traje - zaključio je Despotović.

Vaša reakcija na temu