Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Torcida: Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost!

Torcida: Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost!

Sjeverna tribina Poljuda bit će otvorena za doček Hajduka. Dolazak igrača i uprave 'bijelih' iz Zagreba očekuje se između 20 i 21 sat

Dobili smo potvrdu: doček Hajduku će biti organiziran na Poljudu. Nikola Koceić Bilan, član Hajdukovog Nadzornog odbora, nam je rekao da će za navijače biti otvorena sjeverna tribina.

Dolazak igrača i uprave Hajduka iz Zagreba očekuje se između 20 i 21 sat.

Do nas su došle informacije da će doći navijači iz cijele Dalmacije...

Iz Hajduka javljaju da je autobus s igračima kratko stao u Karlovac, te da su tu dočekani kao heroji. Dolazak na stadion očekuje se, poručuju iz Hajduka, oko 21 sat...

Torcida je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila:

Dođite SVI i podržite ljude koji su rekli NE samovolji jednog čovjeka. U povijesti je Hajduk puno puta išao u kontru diktatorima, a večeras su ispisane nove stranice povijesti našeg kluba. 

KAD NEPRAVDA POSTANE ZAKON, OTPOR POSTAJE DUŽNOST!

RANIJE OBJAVLJENO:

Prema najnovijim informacijama, neslužbeno doznajemo da će Hajduk otvoriti jednu tribinu Poljuda na kojoj će biti organiziran doček! Dolazak hajdukovaca se očekuje oko 20 sati, ali još uvijek nemamo službenu potvrdu iz Hajduka.

Inače, navijači iz raznih dijelova Dalmacije najavili su dolazak u Split na doček Hajduku koji se solidarizirao s navijačima i odbio istrčati na Maksimir.

Odluku o neigranju derbija je, kako doznajemo, izglasao je Nadzorni odbor.

RANIJE OBJAVLJENO:

Najnovije vijesti iz Zagreba glase: na Lučkome je policija postavila ultimatum navijačima - ili će kupiti ulaznice ili moraju ići nazad, a ne prema stadionu. Navijači su se solidarizirali s onima ispred juga, tako da vrlo vjerojatno neće gledati uživo utakmicu.

Ispred Maksimira torcidaši su se već počeli kupiti u vozila. Sve je puno policije koja je pod punom spremom. Za sada nema incidenata iako je ova situacija dosta frustrirajuća.

Raspravlja se uglavnom o tome ima li Dinamo kao klub pravo nekome zabraniti ulazak na stadion ako to nije naložila policija...

Policajci koji se nalaze ispred stadiona govore nam da se velika grupa navijača Hajduka nalazi ispred sveučilišne bolnice u izgradnji (odakle se autobusima inače prevoze na Maksimir) tvrde kako pojedini navijače žele na Maksimir te kažu da nije nemoguće da će neki i ući. S druge strane mi svjedočimo pripremama odlaska navijača iz kruga maksimirskog stadiona. Također nas navijači uvjeravaju da su složni i da neće na stadion.

Iza Domovinskog mosta također je blokirana jedna jedna grupa navijača Hajduka, tri autobusa. Policija u ovom kaosu ne zna gdje bi ih uputila.

Jedan autobus Torcide je napustio Maksimir...

Desetak hajdukovaca je krenulo put tribine i namjeravaju ući na stadion. Ostali navijači s kupljenim ulaznicama čekaju u redu za povrat novca...

Inače, do nas je došla informacija da je policija zaustavila kod Šibenika grupu Hajdukovih navijača. Kada su zaključili da zbog tog zaustavljanja neće moći stići na utakmicu, uputili su se nazad prema Splitu...

Na društvenim mrežama navijači pozivaju: treba organizirati doček Hajduku!

RANIJE OBJAVLJENO:

Torcida, kako sada stvari stoje, neće ući na maksimirski stadion. Naime, Dinamo je, kako nam javljaju torcidaši, sastavio popis na kojem je 99 navijača Hajduka koje ne želi pustiti na stadion. Međutim, taj spisak nije kreirala policija i na njemu je samo dio ljudi koji imaju zabranu dolaska na utakmice. Kako doznajemo, njih 37.

- Odlučili smo da nećemo ući na stadion! Dinamo se ne može tako ponašati. Ili svi ulazimo ili nitko - kazali su nam u 13.30 sati torcidaši koji se nalaze pred maksimirskim jugom.

Torcidina odluka da neće na stadion zbunila je i policiju. Oko 14 sati tako su nekoliko kilometara od Maksimira zaustavili autobus s kojim su navijače pratili do stadiona. Ne znaju gdje bi sada s njima, na Lučko ili stadion...

Vaša reakcija na temu