Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Direktor iz Toyote Goran Krizmanić jedan od favorita za Hajdukova predsjednika!

Direktor iz Toyote Goran Krizmanić jedan od favorita za Hajdukova predsjednika!

U vrijeme prvog kruga razgovora na Poljudu isplivalo je ime još jednog jakog kandidata

Danas su na Poljudu obavljeni razgovori s kandidatima za Hajdukova predsjednika, a doznajemo i da je jedan od najozbiljnijih kandidata za tu funkciju Goran Krizmanić, Toyotin glavni direktor za automobilsku distribuciju u centrali u Johannesburgu, zaduženoj za poslovanje na dvadesetak tržišta u Africi.

Krizmanić, neslužbeno doznajemo, u mladosti se bavio rukometom, a otac mu je bio nogometni trener, no to je u ovom slučaju manje bitno zbog činjenice da se radi o jako uspješnom menadžeru koji već godinama djeluje u inozemstvu.

Dodajmo još da je kao jedan od kandidata za globalne lidere u Toyoti školovan u Japanu, Singapuru, Švicarskoj i Engleskoj.

Vaša reakcija na temu