Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dječaci iz Spalata osvojili drugo mjesto u Crikvenici

Dječaci iz Spalata osvojili drugo mjesto u Crikvenici

Ove godine je na turniru nastupilo 130 ekipa

Škola nogometa NK Spalato, pod vodstvom trenera Tonija Bartulovića i Zvonimira Roića, iz Crikvenice se vratila s medaljom.

Ove godine, na petom Crikvenica Cupu, nastupilo je 130 ekipa i to iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, Litve, BiH, Slovačke i Poljske. Zapažen nastup imalo je 2009. godište u skupini s nogometnim klubovima WKS Krakow, ŠN Toretta Rijeka i NK Bubamara Zagreb. Pobjedom protiv Talenta C 2:0, Karlovca 1:0, te Osijeka u polufinalu 4:3 došli su do finala u kojem su protiv Rijeke odigrali 0:2 te osvojili izvanredno 2. mjesto.

Godište 2010. bilo je u skupini s klubovima GNK Dinamo, FK Košice Barca, NK Lokomotiva Rijeka. I u ovako jakoj konkurenciji dječaci su ušli u četvrtfinale, te se na najbolji mogući način predstavili na jednom od najjačih dječjih turnira u Hrvatskoj.

Vaša reakcija na temu