Foto: Hajduk.hr Drugi summit DPH dijaspore sutra u Frankfurtu: 'Cilj je spajanje hajdukovaca iz cijele Njemačke i okolnih zemalja'

Drugi summit DPH dijaspore sutra u Frankfurtu: 'Cilj je spajanje hajdukovaca iz cijele Njemačke i okolnih zemalja'

Doći će Marko Erceg, Kristian Petric, Tomislav Mikulić i Tomislav Babić

Drugi summit DPH dijaspore održat će se sutra u Frankfurtu, a oni koji obnove članstvo ili se prvi put učlane odmah će na licu mjesta dobiti svoju iskaznicu.

Primarni cilj ovog događaja je, poručuju, okupljanje, umrežavanje i spajanje hajdukovaca iz cijele Njemačke i okolnih zemalja kako bi postali još efektivniji u ostvarivanju našeg cilja, a to je - veliki Hajduk!

Na summitu je najavljen dolazak člana Hajdukovog NO-a Marka Ercega, zatim klupskog povjerenika za navijače Kristiana Petrica, te iz udruge Naš Hajduk Tomislava Mikulića i Tomislava Babića, projekt menadžera i voditelja Odjela za članstvo.

Program

19. svibnja: od 14:00 sati, okupljanje, druženje i zajedničko gledanje utakmice Rijeka - Hajduk u Café-7, Am Rosenberg 1, 65934 Frankfurt am Main

20. svibnja: od 09:00 sati malomogometni turnir ekipa DPH, a oko 19:11 sati Ćakula i predstavljanje projekta 'Za sva vrimena'. Cjelodnevni program odvijat će se na terenima odnosno u prostorijama kluba VfL Germania 1894, Gerbermühlstraße 110, 60594 Frankfurt am Main. Na tribini udruge 'Naš Hajduk' i Ćakuli s predstavnicima Hajduka mogu prisustovati isključivo članovi, a učlaniti se možete tijekom trajanja summita.

21. svibnja: zajednički obilazak 'Commerzbank Arene', doma bundesligaša Eintrachta.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare