Dr. Krešimir Rotim otkrio detalje Duvnjakove ozljede: 'Definitivno otpada za prvi krug natjecanja'

Dr. Krešimir Rotim otkrio detalje Duvnjakove ozljede: 'Definitivno otpada za prvi krug natjecanja'

Utvrđena je ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge

Šef liječničkog tima hrvatske rukometne reprezentacije dr. Krešimir Rotim otkrio je detalje o ozljedi najboljeg hrvatskog rukometaša Domagoja Duvnjaka.

- Nakon što smo u splitskoj bolnici odradili ultrazvuk i magnetsku rezonancu utvrđena je ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge. Već smo započeli s fizikalnom rehabilitacijom, a nezahvalno je govoriti koliko će ona potrajati. O daljnjim koracima i tretmanu Domagoja Duvnjaka ćemo redovno izvještavati cjelokupnu javnost - rekao je Rotim.

Izbornik Lino Červar je nakon potvrde liječnika o ozljedi Domagoja Duvnjaka komentirao novonastalu situaciju, a pozvao je i splitsku publiku da dođe podržati reprezentaciju protiv Islanda.

- Domagoj Duvnjak definitivno otpada za prvi krug natjecanja. Mi idemo dalje, imamo ambicije da ostvarimo naše planove na svakoj utakmici. Odredit ću igrača koji će zamijeniti Duvnjaka. Mi analiziramo i razmišljamo o narednom protivniku. Koristim priliku da još jednom zahvalim splitskoj publici i pozivam ih da dođu i na utakmicu protiv Islanda, da budu naš osmi igrač. U ovim trenutcima njihova pomoć nam je zaista najpotrebnija - poručio je Červar.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare