Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRAMA U METKOVIĆU NK Neretva izbrisana iz registra udruga, predsjednik Komazin: Ovo je isključivo politička igra!

DRAMA U METKOVIĆU NK Neretva izbrisana iz registra udruga, predsjednik Komazin: Ovo je isključivo politička igra!

Klub je u blokadi od 2002. godine, narednih dana ćemo znati ostaje li član 3. HNL Jug

Nogometni klub neretva je brisan iz registra udruga, što je otvorilo brojna pitanja u završnici prvenstva 3. HNL Jug, gdje se vodi grčevita bitka za ostanak. Ako nema kluba, kako se onda dalje može natjecati, postavljeno je logično pitanje.

Na mobitel smo dobili predsjednika Neretve Gorana Komazina, koji je ujedno povjerenik Mosta za Metković:

- Nadam se da će razum pobijediti. NK Neretva je u blokadi od 2002. godine. Svo ovo vrijeme nismo imali dovoljno novca da isplatimo one koji su sjeli na račun, ali klub je uredno poslovao preko Škole nogometa i izvršavao sve obaveze. Žalosno je što se sada udara na Neretvu i djecu iz tog kluba - kazao nam je Komazin, pa dodao:

- Ima u klubu Mostovaca, HDZ-ovaca, ljudi različitih opcija. Razum bi trebao prevladati s obzirom na nogometni značaj Neretve.

Klub iz Metkovića u sljedećem kolu treba igrati protiv Orkana u dugom Ratu, rezervirali su autobus i spremaju se za put. Povjerenik 3 HNL Jug Ante Plazibat nam je kazao da se strpimo te da ćemo pravodobno biti obaviješteni o svemu.

Komazin je još iskritizirao gradonačelničkog kandidata HDZa, te dodaje da ga tijela te stranke nisu izabrala kao legitimnog kandidata već je jesnostavno postavljen. Potom smo ga upitali smatra li da je do svega došlo iz političkih razloga:

- Ne da to mislim, nego tvrdim da se to dogodilo isključivo u predizborne svrhe!

Vaša reakcija na temu