Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka DUPLIN OSVRT: Carrillo je bivši, ali nije dao ostavku zbog otpremnine, na odlasku je i Branco
Duplin osvrt Piše: Blaž Duplančić

DUPLIN OSVRT: Carrillo je bivši, ali nije dao ostavku zbog otpremnine, na odlasku je i Branco

Pitanje Kosa nije večeras prošlo glatko jer je bilo i razmišljanja da svi odu iz kluba

Idemo odmah u glavu: Joan Carrillo više nije trener Hajduka. Svima na Poljudu je to jasno osim njemu samome. Doduše, ima tu jedna jako bitna stvar, Španjolca pripada otpremnina ako mu Hajduk da otkaz pa nema dvojbe da je to glavni razlog što i ne promišlja sam dati ostavku.

Odšteta ne pripada Marija Branca, ali on se već u klubu povjerio najbližim suradnicima i rekao da želi otići. Branco se osjeća odgovornim jer je Carrillo bio njegov izbor, a kao sportski direktor je u prijelaznom roku slagao ovu momčad.

Za Carrilla možemo reći da je i službeno bivši, a Branco je 99,99 posto aut. Portugalca je pogodila ova situacija i osjeća se odgovornim za trenutno stanje oko momčadi.

Mandat je na raspolaganje Nadzornom odboru stavio predsjednik Ivan Kos. To je odbijeno, ali nije sve prošlo glatko. Naime, ako ode Kos, onda bi s njim trebao otići i Nadzorni odbor jer nema smisla da u ovakvom sastavu više raspisuje nove natječaje za predsjednika.

No, pitanje Kosa nije večeras prošlo glatko jer je bilo i razmišljanja da svi odu iz kluba. Osim Carrilla i Branca još i čitav Nadzorni odbor. Hoće li se ići do kraja s radikalnim rješenjima ostaje za vidjeti, realnije je ipak da će se ova situacija pokušati premostiti promjenom struke, iako je sada već svima jasno da je igrački kadar kvalitetom i karakterom jako problematičan. Da, i karakterom jer nema se što drugo reći nakon što ti Rudeš 2:0 preokrene u 2:3.

Pred nama su, dakle, dani nove neizvjesnosti, iščekivanja oko imenovanja novog trenera, a naknadno i sportskog direktora...

Vaša reakcija na temu