Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DUPLIN OSVRT: Seade, kakav je to Hajduk klub?
Duplin osvrt Piše: Blaž Duplančić

DUPLIN OSVRT: Seade, kakav je to Hajduk klub?

Otac prvotimca Svena Tina se svako malo putem medija 'očeše' o 'bijele'

Sead Sušić, bivši igrač Crvene zvezde i otac Hajdukova prvotimca Svena Tina Sušića, dao je danas za Sportske novosti nevjerojatnu izjavu, u kojoj stoji:

- Nije bilo problema s naše strane, oni su stvorili problem što su igrača sklonili na klupu. Pojavili su se neki menadžeri koji guraju igrača koji je na posudbi. Zvuči nevjerojatno da traže 2-3 milijuna eura za igrača koji ne igra. Ja sam samo tražio da igra. Mislim da zaslužuje to. Sad je to i pokazao.

Očekujete li da će i dalje igrati?

- Ne znam, kakav je Hajduk klub sve je moguće - zaključio je Sead.

Najviše nas zanima ovaj dio 'kakav je Hajduk klub sve je moguće'. Bilo bi zanimljivo da nam Sead pojasni kakav je to Hajduk klub?

U trenutku kada je bilo razvidno da se njegov sin ne može nametnuti u inozemstvu, u Belgiji, Poljud mu je bio opcija iz snova. Tino je u Hajduku stekao ime, a početkom prošle sezone nametnuo se i kao jedan od glavnih igrača. No, cijelo proljeće je igrao loše, očajno, a onda je dolaskom novog trenera Damira Burića startao od nule.

U trenutku kada se odbio zagrijavati protiv Sillamae Kalev u Dugopolju bio je miljama daleko od prve momčadi, ali Burić ga je ipak postupno uvodio, da bi napokon u drugom dijelu kontra Lokomotive dočekao onog Sušića iz najboljih dana.

I umjesto da sada čestita Buriću što je Tina donekle doveo u red, njegov tata Sead obrušio se na Hajduk jer kao 'oni su stvorili problem što su igrača sklonili na klupu'. A, eto, Tino nije stvorio problem kada je pred kraj prošle sezone uoči ključne utakmice za Europu kontra Zagreba naglo dobio temperaturu čuvši da će početi utakmicu s klupe. Tada je trener bio Hari Vukas, a znakovito je da ni on nije računao na njega u najbitnijem susretu (gol Vlašića, pobjeda od 1:0).

Jasno da su roditelji subjektivni, pa im ne treba davati ni prostora kad se o njihovoj djeci radi, ali Sead bi, kao bivši nogometaš, morao biranim riječima govoriti o Hajduku. Brat Safet mu je uoči SP-a u Brazilu na opće iznenađenje sina uveo u BiH reprezentaciju, a Burić mu sada radi uslugu što je Tina 'spustio na zemlju' i natjerao ga da angažmanom na terenu pokazuje da zaslužuje minutažu.

Hajduk treba pravog Sušića, ali teško da bi iti jedan klub otrpio ovakvo ponašanje iz njegova tabora u trenucima kada 'bijeli' imaju i atmosferu i priželjkivani rezultat. Ova priča samo šteti Hajduku, ali nije dobro da prođe nezapaženo zbog nekih budućih igrača, roditelja i istupa...  

Vaša reakcija na temu