Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Duvnjak: Ne želim krivicu prebacivati na suce, ovo je put kako se bori za domovinu

Duvnjak: Ne želim krivicu prebacivati na suce, ovo je put kako se bori za domovinu

Meni je jako žao što smo jučer dva boda izgubili, ali mislim da smo se vratili na najbolji način

Domagoj Duvnjak je nakon poraza od Njemačke rekao:

- Gubili smo deset minuta prije kraja 15:18 pa poveli 19:18, to može samo ekipa s karakterom. Svaka čast dečkima, ovo je put kako se bori za domovinu.

O sucima je kazao:

- Ja sam još vruć, onakav prekršaj se ne svira u zadnjoj minuti, pogotovo što je lopta već otišla dalje. Ne želim krivicu prebacivati na suce, meni je jako žao što smo jučer dva boda izgubili, ali mislim da smo se vratili na najbolji način.

Može li Hrvatska bolje od ovoga?

- Uvijek se može bolje. Odigrali smo obranu, nevjerojatno kako smo se kretali. Puno ekipa bi palo na 18.15 u punoj dvorani, utakmica bi otišla na šest i više razlike, ali mi smo se opet vratili. Greške ostaju sa strane kad se ovako bori.

Sljedeći ispit je Francuska...

- Svi znamo da je to odlična ekipa, bit će teška utakmica i moramo se opet podići i pokušati izboriti sedmo mjesto. Za hrvatski rukomet bi jako dobro bilo da idemo u kvalifikacije za Olimpijske igre.

Vaša reakcija na temu