Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Edin Šehić potpisao s Hajdukom trogodišnji ugovor!

Edin Šehić potpisao s Hajdukom trogodišnji ugovor!

Pravo nastupa za 'bijele' imat će od lipnja

Edin Šehić novi je igrač Hajduka. Dvadesetdvogodišnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine prošao je u Splitu liječničke preglede i stavio potpis na trogodišnji ugovor s Bijelima.

Šehić je rođen 3. veljače 1995. godine u Zagrebu. Na Poljud je stigao iz NK Zagreb u kojem je prošao mlađe uzrasne selekcije. Ove je sezone u prvih 14 utakmica Druge HNL u dresu momčadi iz Kranjčevićeve postigao 10 golova. Ugovorom je Hajdukov do ljeta 2020.

- Presretan sam, ispunio sam dječački san! - prve su Edinove riječi nakon potpisa ugovora.

- Bio sam igrač Zagreba, ali i strastveni navijač Hajduka. Cijela moja obitelj navija za Hajduk. Stoga sam još uvijek prepun dojmova. Imao sam već priliku igrati na Poljudu, a evo i sada kada izađem na travnjak, naježim se. Pogotovo kad se s tribina začuje pjesma navijača. U Zagrebu mi je jedan od trenera bio i nekadašnji igrač Hajduka Drago Rukljač, želio bih se zahvaliti i njemu i svima koji su do sada radili sa mnom. Hajduk je jedna velika stepenica naprijed, iduća mi je želja u ovako velikom klubu napredovati, raditi još više i još zahtijevnije, dokazati se stručnom stožeru te konačno zaigrati u najdražem dresu - kazao je Šehić koji će pravo nastupa za Bijele imati od lipnja.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare