Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EKSKLUZIVNO: Alojzije Šupraha pokrenuo preko HNS-a postupak izbacivanja Gorana Vučevića iz nogometa!

EKSKLUZIVNO: Alojzije Šupraha pokrenuo preko HNS-a postupak izbacivanja Gorana Vučevića iz nogometa!

Prijavio ga je disciplinskim organima zbog sukoba sa susjedom iz 2008. godine, koji nema veze s nogometom

Alojzije Šupraha je prijavio Gorana Vučevića discpilincima HNS-a i traži njegovo isključivanje iz nogometne organizacije! Vijest nam je potvrđena s Poljuda, iz krovne kuće nogometa zatraženo je već Vučevićevo očitovanje, a predsjednik NS Županije splitsko-dalmatinske prijavio je da takva osoba ne bi smjela raditi u nogometu.

Šupraha se poziva na slučaj iz 2008. godine, koji nema nikakve veze s nogometom, kada je Vučević zbog sukoba sa susjedom osuđen na dva mjeseca uvjetno s rokom kušnje od godinu dana, te da kao takav ne može vršiti tako visoku funkciju kao što je mjesto sportskog direktora Hajduka.

Kako neslužbeno saznajemo, Šupraha se poziva na kodeks, a bit će zanimljivo pratiti i rasplet ovog slučaja koji je svih na Poljudu iznenadio.

Inače, sam Šupraha je bio nepravomoćno osuđen na sedam dana zatvora uz rok kušnje od šest mjeseci zbog napada na Marina Brbića nakon utakmice juniora u Dugopolju.

Podsjetimo i na to da se još čeka odluka disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića po prijavi protiv Vučevića i Ljube Pavasovića Viskovića zbog ponašanja prema sucu Brunu Mariću nakon derbija Hajduka i Dinama.

Vaša reakcija na temu