Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr EKSKLUZIVNO: Letica prešao u Club Brugge, Hajduku 3 milijuna eura

EKSKLUZIVNO: Letica prešao u Club Brugge, Hajduku 3 milijuna eura

Jutros se na Poljudu rješavala papirologija

Karlo Letica prelazi u Club Brugge, a belgijski klub je na ime odštete dužan Hajduku uplatiti 3 milijuna eura! Priču ovog transfera se može smatrati gotovom, jutros se na Poljudu rješavala papirologija, a svakako valja potcrtati da se radi o najvećem vratarskom transferu, s obzirom da je 'bijelima' od prodaje Lovre Kalinića u Gent pripalo 2,2 milijuna eura.

Već smo pisali o tome kako postoji velik interes iz Belgije za prvog vratara 'bijelih'. Letica i agencija Laso sport su donijeli na Poljud rekordnu ponudu za jednog vratara, a 'bijeli' su najprije odgovorili prijedlogom novog ugovora, s obzirom da je Karlo ušao u zadnju godinu s onim stipendijskim od 2.000 eura mjesečno, no na kraju je nakon intenzivnih pregovora ipak odlučeno da se prihvati ponuda kluba kojega trenira Ivan Leko.

Vijest je neslužbena dok je ne objave Hajduk i Club Brugge, ali praktički se već sada može reći da je Letica novi član belgijskog kluba.

-----------------------

Dodatak: Vrlo brzo nakon potpisivanja na Poljudu reagirao je Club Brugge na Instagramu tako da ovu vijest već možemo smatrati službenom.


Vaša reakcija na temu