Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr EKSKLUZIVNO: Mijo Caktaš dobio pretpoziv za A-reprezentaciju Hrvatske!

EKSKLUZIVNO: Mijo Caktaš dobio pretpoziv za A-reprezentaciju Hrvatske!

Upravo je Kovač vodio U-21 selekciju kada je veznjak 'bijelih' u dvoboju Liechtenstein – Hrvatska (0:5) teško ozlijeđen

Mijo Caktaš dobio je pretpoziv za A-reprezentaciju Hrvatske za utakmice protiv Norveške i Azerbajdžana! Velika je ovo stvar za Hajdukova veznjaka, koji igra u životnoj formi i veliki je adut momčadi Damira Burića za plasman u skupinu Europske lige.

Caktaša je, inače, Niko Kovač posebno cijenio i dok je bio izbornik U-21 reprezentacije. Mijo je kod njega bio nezamjenjiv u sredini terena, a 13. kolovoza 2013. godine upravo je Kovač vodio momčad kada je veznjak 'bijelih' u dvoboju Liechtenstein – Hrvatska (0:5) teško ozlijeđen. Igrao je tada u sredini u tandemu s Brozovićem, ali je u 61. minuti susreta iznesen s terena i uslijedila je operacija prednjih kržnih ligamenata, te duga pauza. Caktaš se vratio na teren tek 13. travnja 2014. godine u utakmici Hajduk – RNK Split (1:0).

Igrama u tekućoj sezoni Caktaš je opet skrenuo Kovaču pozornost na sebe, pa je ovaj pretpozive poslao njemu, a iz Hajduka još i vrataru Lovri Kaliniću, koji je standardni član najbolje selekcije.

Inače, kako doznajemo iz Hrvatskog nogometnog saveza, pretpozivi su poslani na adrese 30 igrača, kako bi klubovi na vrijeme bili obaviješteni da ih moraju pustiti. Očekuje se da će Kovač taj spisak sljedećeg ponedjeljka srezati na 25 imena, a kakav god krajnji ishod bio ostaje činjenica da je nakon dugo vremena netko od igrača Hajduka (osim vratara) u pažnji izbornika. 

Vaša reakcija na temu