Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com EKSKLUZIVNO Jedini član Komisije za žalbe koji je glasao protiv ukidanja kazne: Šokiran sam i potresen, Soudanijev huliganizam je morao biti sankcioniran!

EKSKLUZIVNO Jedini član Komisije za žalbe koji je glasao protiv ukidanja kazne: Šokiran sam i potresen, Soudanijev huliganizam je morao biti sankcioniran!

Glas Stipe Cvitanovića iz Metkovića nije pomogao da pravda bude zadovoljena

Nakon sramotne odluke da Soudani može nastupiti uspjeli smo dobiti člana Komisije za žalbe Stipu Cvitanovića iz Metkovića kojemu je glas na slušalici doslovce drhtao i govorio je u jednom dahu:

- Bio sam kategorički protiv da se onakav potez Soudanija abolira. Ja sam protiv huliganizma na terenu i izvan njega, Soudanijev potez je huliganizam i morao je biti sancioniran. Došao sam na sastanak jer sam mislio da će moj glas biti ključan da se Soudanija ipak kazni, ali došlo nas je četvero i preglasan sam 3 prema 1. Šokiran sam i potresen - govorio nam je Cvitanović pa nastavio:

- Još u srijedu su nas obavijestili da ćemo imati sastanak, dakle isti dan kada je odluka i donesena. Vjerujte mi da sada nisam niti pročitao službenu odluku koliko sam uzrujan. Kada svi vidimo baklje u terenu, onda ih treba kazniti, ali ako svi vidimo i ovaj huliganizam Soudanija na terenu on ne smije proći bez sankcije. Ne smijemo biti slijepi pored zdravih očiju.

Što sad?

- Vruć sam, idem iz Zagreba prema Metkoviću i razmišljam o tome da prvo što napravim bude pisanje pismene ostavke u istoj Komisiji - kazao nam je na kraju Cvitanović.

Vaša reakcija na temu