Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Emotivna poruka bivšeg Hajdukovog kapetana

Emotivna poruka bivšeg Hajdukovog kapetana

'Al’ da mi srce sutra stane, blagoslovija bi sve te dane...' - napisao je

Mario Maloča je danas na Poljudu upisao svoj 500. službeni nastup, a nakon toga mu je prigodni poklon darovao predsjednik Hajduka Ivan Bilić. Poslije svega se Maloča emotivnom porukom oglasio na društvenim mrežama .

'Ponosan na svaku minutu u ovih 500 utakmica. Kad se borilo za titulu, kad se borilo za ostanak u ligi, kad je bilo dobro i kad je bilo loše. Ali da se tako namjesti da okruglih 500 bude na mom Poljudu i da me moj Hajduk ovako iznenadi je emocija koja se ne može objasniti niti opisati... Bilo je lijepih i manje lijepih trenutaka, ali ja ću izvući jedan od onih ljepših pa se nadovezati na jedan transparent sa sjevera na kojem je bilo moje ime... Al’ da mi srce sutra stane, blagoslovija bi sve te dane...', napisao je Maloča.

Vaša reakcija na temu