Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EURO SEMAFOR: Baka nije uspio kreirati iznenađenje, a dalje su prošli Maglica, Erceg, Radošević, Savvas...

EURO SEMAFOR: Baka nije uspio kreirati iznenađenje, a dalje su prošli Maglica, Erceg, Radošević, Savvas...

Pravi debakl doživio je Dinamo Minsk za koji igraju Nino Galović i Dinko Trebotić. Oni su prije sedam dana s 4:0 svladali Zenit, a danas u Rusiji izgubili su nakon produžetaka sa čak 8:1

Mario Pašalić prvi put je zaigrao u početnom sastavu Atalante koja je nakon 4:1 u Izraelu, večeras s 2:0 svladala Hapoel Haifu. Pašalić je odigrao cijeli susret, te ubilježio asistenciju Corneliusu za 2:0 u 92. minuti.

Dalje ide i Apollon Limassol čije boje brani Anton Maglica. Nakon pobjede od 4:0 u prvom susretu na Cipru, večeras su poraženi u Brestu od Dinama s 1:0. Maglica je odigrao posljednjih pola sata.
Prolazak u playoff fazu izborio je i Brondby. Nakon 2:0 pobjede  u prvom susretu, večeras su s 2:1 svladali Spartak iz Subotice. Erceg je odigrao 14 minuta, dok je Radošević igrao cijeli susret.

U playoffu je i Gent koji je nakon 1:0 u Poljskoj i danas na domaćem terenu s 3:1 svladao Jagielloniju. Lovre Kalinić branio je za belgijsku momčad cijeli susret, dok je Franko Andrijašević odigrao 67 minuta. Za goste iz Poljske cijeli je susret odradio Ivan Runje.

Prolazak dalje izborio je i Nikola Katić s Glasgow Rangersom. Katić je odigrao cijeli susret u remiju bez golova kod Maribora. Kako su Škoti prvi susret na Ibroxu dobili s 3:1 stigli su na korak do grupne faze.
Goran Sablić sa svojim je Šerifom prošao islandski Valur. Nakon 1:0 u Moldaviji, večeras je Šerif poražen 2:1, no zbog gola u gostima izborio je prolazak.

Dalje ide i Savvas Gentsoglou sa svojim Apoelom. Grk je odigrao posljednjih 20 minuta u 3:1 pobjedi njegove momčadi nad Hapoel Beer Shevom. Prvi susret u Izraelu završio je 2:2.

Dante Stipica s klupe je odgledao ispadanje svog CSKA iz Sofije od danskog Kopenhagena koji je u oba ogleda bio bolji s 2:1.

Blaž Slišković nije uspio sa Zrinjskim kreirati iznenađenje. Ludogorec je nakon 1:0 u Bugarskoj, večeras odigrao 1:1 u BiH i prošao dalje.
Pravi debakl doživio je Dinamo Minsk za koji igraju Nino Galović i Dinko Trebotić. Oni su prije sedam dana s 4:0 na domaćem terenu svladali Zenit, a danas u Rusiji izgubili su nakon produžetaka sa čak 8:1!?! Što je još zanimljivije od 72. minute imali su igrača više, no na kraju su potopljeni. Trebotić je igrao do 72. minute, a Galović je komandirao obranom svih 120 minuta.

Vaša reakcija na temu