Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Everton stigao u Split, policajac napravio selfie s Rooneyjem

Everton stigao u Split, policajac napravio selfie s Rooneyjem

Dočekali su ih dvojica domaćih ljubitelja nogometa koji, eto, uz Hajduk i inače vole Everton

Momčad Evertona stigla je u Split točno u 15.30 sati, kako je bilo i najavljeno. Po slijetanju su se odmah ukrcali u autobus koji ih je čekao, a nitko od igrača ili stručnog stožera pritom nije niti glavu podigao, a kamoli da bi nešto rekao.

Sve se odigralo doslovce u minuti, uz veliku policijsku pratnju.

Notirajmo još da su ih čekala tek dvojica domaćih ljubitelja nogometa koji, eto, uz Hajduk i inače vole Everton, pa su donijeli dres engleskog kluba, no otišli su bez željenog Rooneyjeva potpisa. No, taman dok je najveća zvijezda Evertona ulazila u autobus, brzo je reagirao jedan policajac, te napravio selfie sa slavnim Englezom. Nakon toga momčad Evertona je otišla prema hotelu Lav, gdje će večeras prespavati.

Vaša reakcija na temu