Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Fibra satrala Tudora i Vučka, Vukas zadovoljniji drugim poluvremenom protiv Krke

Fibra satrala Tudora i Vučka, Vukas zadovoljniji drugim poluvremenom protiv Krke

Pomoćni trener 'bijelih' posebno je zadovoljan nekim detaljima u igri

U prijateljskoj utakmici protiv Krke momčad je vodio pomoćni trener Hari Vukas, koji je zadovoljan viđenim.

- Nakon tri tjedna priprema, rezultat je manje bitan -  rekao je Vukas.

Hajduk je bio puno aktivniji u drugom poluvremenu, a to je potvrdio i Vukas.

- Prvo poluvrijeme je bilo solidno, ne bi rekao puno lošije od drugog. Ipak zadovoljniji smo drugim dijelom utakmice. Možemo biti sretni s nekim detaljima igre, bili smo bolji takmac.

Napomenimo kako je osim Tudora, temperatura za krevet prikovala i još jednog člana njegovog stožera - Juricu Vučka koji nije ni stigao do Rovinja zbog bolesti.

Utakmica je bila nenajavljena i zatvorena za gledatelje, tako su se na tribini našle samo službene osobe, a najuporniji Hajdukovi navijači koji su uspjeli saznati za utakmicu, ispratili su je s obližnje cestice nedaleko od igrališta.

Zanimljivo, u momčadi Krke nastupa nekoliko Hrvata, među kojima izdvajamo Solinjanina Nikolu Žižića i braću blizance, nekadašnje Hajdukove juniore, Damira i Danijela Rašića, dok je pomoćni trener Krke Mario Carević.

Vaša reakcija na temu