Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FINALE ČETIRI KAFIĆA: Kauri osvajač 17. humanitarnog turnira '4 kafića - Memorijal Dino Petrinović'

FINALE ČETIRI KAFIĆA: Kauri osvajač 17. humanitarnog turnira '4 kafića - Memorijal Dino Petrinović'

Kauri je slavio s 5:2

Kauri: Radošević, Delač, A. Erceg, Pokrivač, Bosančić, Peričić, Kovačec, Wagner, Ozobić, Kordić, Martinac, Blagaić, Čalušić. Treneri: Marenzi i Trogrlić

Tennis:  Lendrić, Musa, Bubalo, Juranović, Čolina, Tešija, Aničić, Flavio Beck, Matijaš, Grbeša, Palaversa, Klasnić. Trener: Robert Jarni i Zlatko Dalić

Pred samo finale odrađen je mali prijelazni rok u kojem su Klasnić i Kranjčar pojačali finaliste. Klasnić je prešao u ekipu Tennisa, dok je Kranjčar pojačao Kauri. Klupu ekipe Tennisa pojačao je izbornik Zlatko Dalić.

Do vodstva je došla prva ekipa Kauria golom Ercega s centra u šestoj minuti. U 14. minuti Kranjčar je imao priliku poentirati za 2:0 Kauria, ali se odlučio na dodavanje za Ozobića na desnoj strani. Ekipa Tennisa se nije uspjela obraniti pa je Pokrivač iskoristio priliku i zabio za Kauri. Na odmor se otišlo s rezultatom 2:0.

Nakon pet minuta igre u drugom dijelu Wagner je sjajnim zgoditkom iskosa s desne strane od stative povisio vodstvo ekipe Kauria na 3:0. Kauri je nastavio dominaciju i u 30. minuti kada je Blagaić na asistenciju Krajnjčara povisio na 4:0. U 34. minuti Tennis je smanjio na 4:1 golom Lendrića, a Kauri povisuje na 5:1 u 36. preko Kordića. Ekipa Tennisa je u zadnjoj minuti smanjila na 5:2. Klasnić je pokušao škaricama, a lopta se od Aničića odbila u gol. Kauri je pobjedom od 5:2 osvajač 17. humanitarnog turnira '4 kafića'.

Titulu najboljeg strijelca turnira odnio je Ante Erceg, najbolji igrač bio je Josip Juranović, a za najboljeg vratara proglašen je Matej Delač.



Vaša reakcija na temu