Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FORSKA LIGA: Igrači Jelse su istovremeno i rukometaši pa su nakon pobjede u dvorani požurili na igralište Pelinje

FORSKA LIGA: Igrači Jelse su istovremeno i rukometaši pa su nakon pobjede u dvorani požurili na igralište Pelinje

Sloga je u prve dvije utakmice postigla osam golova, a u cijeloj prošloj samo šest

U susretima 3 kola Forske nogometne lige ovaj vikend gledali smo uzbudljive i kvalitetne utakmice, a najviše razloga za slavlje ovaj  imaju nogometaši Sloge iz Dola i SOŠK-a.

SOŠK je u Jelsi pobijedio Jelsu rezultatom 0-1, jedini pogodak na utakmici djelo je Jerka Veže, a zajedno s napadačem SOŠK-a epitet igraća utakmice nosi i golman Andro Balić, s nekoliko vrhunskih intervencija i obranjenim jedanaestercem. SOŠK i nakon tri odigrana kola FNL ne zna za poraz. 

Zanimljivost ove utakmice vezana je i uz rukometne terene, u isto vrijeme kada su NK Jelsa i NK SOŠK odigravali utakmicu, u dvorani do nogometnog igrališta Pelinje odigravala se i prvenstvena utakmica 4. kola 2.HRL jug, između RK Jelsa Malizia i RK Split ll u kojoj su Jelšani slavili rezultatom 31-30, a zanimljivost je vezana uz igraće RK Jelsa Malizia koji su istovremeno i nogometaši Jelse te su odmah nakon okončanja rukometne utakmice, navukli dres NK Jelsa i odigrali posljednjih 15-ak minuta utakmice protiv SOŠK-a.

Prošlogodišnji fenjeraš Sloga u novu sezonu startao je s dvije pobjede i nakon trećeg kola Sloga zauzima visoko drugo mjesto uz gol razliku 8-3 iz dvije odigrane utakmice. Dva gola kapetana Sloge Jure Sanseovićagol Domagoja Ljube okrunili su prvenstveni start iz snova za nogometaše Sloge iz Dola na Hvaru. Varbonj - Sloga 1-3, strijelac za Varbonj bio je Mario Pentić.

Do prvih prvenstvenih bodova došla je i Levanda pobjedom u gostima protiv Vatre. Golovima Batoš Roberta, Matijević Darka i hvarskog Portugalca Carlosa Levanda je došla do šestog mjesta prvenstvene tablice, počasni gol za Vatru djelo je Tomislava Cvrkovića.

Vrisnik je golovima Radonića i autogolom igrača Mladosti Šoše pobijedio Mladost 3-0 u Jelsi i ovom pobjedom došao na četvrto mjesto na tablici.

Ovotjedni izvještaj s Forske nogometne lige okončat ćemo osvrtom na otočki derbi Prve županijske lige. U Postirama na Braču igrala se danas utakmica između NK Hvar i NK Postira Sardi koja je završena rezultatom 1-1. Otočki derbi odigran je bez pobjednika na godinama najboljem travnjaku u Dalmaciji. Hvar golom Božikovića odlazi na poluvrijeme s minimalnom prednošću. U 69. minuti vratar Hvara Goić igra rukom izvan 16 metara te dobiva izravni crveni karton. Domaćini ubrzo postižu gol za 1:1, strijelac je bio Duje Doljanin, te s tim rezultatom sudac svira kraj utakmice.

Forska nogometna liga, 3.kolo:

Jelsa - SOŠK 0-1

Varbonj - Sloga 1-3

Vatra - Levanda 1-3

Vrisnik - Mladost 3-0

TABLICA:

1.SOŠK..........3......3-0-0.......+7......9

2.SLOGA........2......2-0-0.......+5......6

3.VRISNIK.....3.......1-1-1......+1......4

4.MLADOST....3.......1-1-1......-1.......4

5.JELSA.........2.......1-0-1......0........3

6.LEVANDA....3.......1-0-2......-2.......3

7.JADRAN......2.......1-0-1......-3.......3

8.VATRA........3.......0-2-1......-3.......2

9.VARBONJ....3.......0-0-3......-4.......0

Raspored 4.kolo FNL:

SOŠK – VATRA

MLADOST – JELSA

LEVANDA – VARBONJ

SLOGA – JADRAN

Vaša reakcija na temu