Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FORSKA LIGA: SOŠK i Sloga stopostotni

FORSKA LIGA: SOŠK i Sloga stopostotni

Za iznenađenje u Hvaru pobrinuli su se Levanda i Sloga

Uoči odigravanja drugog kola Forske nogometne lige protekli vikend, u Jelsi smo na igralištu Pelinje svjedočili susretu prve županijske lige između vodeće momčadi Uskoka iz Klisa protiv domaćina NK Hvar.

NK Hvar, momčad s dna ligaške tablice nije se unaprijed predao vodećim Uskocima s Klisa, te zgoditkom golgetera Planjar Antonija u 16. minuti dolaze do vodstva. Utakmicu su za Hvarane obilježile ozljede, prvo se ozlijedio Šiško, da bi netom Uskok izjednačio u 44. minuti. U 60. minuti Uskok dolazi do preokreta i vodstva 1-2, a Hvar ostaje bez još jednog igrača - ozljeda Gabrića izgledala je teže prirode, no naknadno smo doznali da će sve biti u redu s nogometašem Hvara. Potvrdu nositelja barjaka prvog mjesta Prve županijske lige Uskok potvrđuje u 70. minuti i odnosi tri boda s otoka Hvara nastavljajući svoj uspješan niz, dok Hvaranima preostaje traženje bodova opstanka u prvoj županijskoj ligi protiv ostalih ligaša.

Strijelci za Uskok su bili Balić za 1-1, i Knežević za 1-2 i 1-3..

Subotnje utakmice Forske nogometne lige obećavale su uzbudljive susrete u Jelsi i Hvaru, SOŠK i Jadran te Sloga i Levanda iznenadili su mnoge ljubitelje nogometa na otoku, u Jelsi bilježimo pobjedu SOŠK-a protiv Jadrana, uvjerljivo najmlađe ekipe forske lige - SOŠK je sa 5-0 deklasirao Jadran golovima Ivice Plenkovića u 8. i 57. minuti, Jerka Veže u 14. minuti, Davida Jurića u 61. minuti i Tonija Carića77. minuti.

Za iznenađenje u Hvaru pobrinuli su se Levanda i Sloga, nogometaši Sloge porazili su Levandu visokim rezultatom 2-5. Veliko slavlje Sloge i razočaravajući start u prvenstvu nogometaša iz Velog Grablja. Strijelci za Slogu bili su: Ćorić Luka, Stipe Sanseović, Božen Grgičević, Luka Carić i Ljuba Domagoj.

Nedjeljne utakmice donijele su gostovanje Varbanja u Sućurju protiv Mladosti. Varbonj je na putu traženja prvih ligaških bodova protiv Mladosti imao udarac sa 11. metara kojeg vratar Mladosti Triva brani i time otvara šansu svojoj momčadi, koju je iskoristio Igor Jerčić zgoditkom za konačnih 1-0 za Mladost. Druga nedjeljna utakmica donijela je sraz Vrisnika i Vatre u Jelsi, rezultatski je sve izgledalo lijepo za Vatru, vodstvo 2-0, no Vrisnik smanjuje na 2-1, da bi malo zatim igrać Vrisnika Grgičević dobio nepotrebni crveni karton i umjesto da Vatra mirno privede utakmicu kraju, Vrisnik uspijeva izjednačiti na 2-2 i na kraju i jedni i drugi moraju biti zadovoljni osvojenim bodom.

Nakon dva odigrana kola FNL SOŠK se učvrstio na prvom mjestu sa stopostotnim učinkom, Jadran je nakon gostujuće pobjede protiv Levande u prvom kolu očekivao bolji rezultat po njih protiv SOŠK-a. Levanda je još bez pobjede i momcima iz Velog Grablja predstoji duga cesta do poboljšanja igre i rezultata. Sloga je u prvom nastupu - bili su slobodni u prvom kolu, ugodno iznenadila sve svoje navijače visokom pobjedom.

Varbonj je nakon poraza u prvom kolu protiv SOŠK-a na domaćem terenu, prve ligaške bodove tražio u Sućurju, u kojem domaćin Sućuraj pobjeđuje i s jednim remijem i jednom pobjedom sa osvojenih 4 boda zauzima drugo mjesto. Vatra i Vrisnik odigrali su utakmicu za zaborav zadovoljavajući se podjelom bodova.

Rezultati 2.kolo FNL:

SOŠK - JADRAN 5-0

LEVANDA - SLOGA 2-5

MLADOST - VARBONJ 1-0

VRISNIK - VATRA 2-2

TABLICA:

1. SOŠK..........2......2-0-0.....+6.....6

2.MLADOST.....2.......1-1-0.....+1....4

3.SLOGA.........1.......1-0-0....+3....3

4.JELSA..........1.......1-0-0....+1....3

5.JADRAN.......2.......1-0-1.....-3....3

6.VATRA.........2.......0-2-0.....0.....2

7.VRISNIK......2.......0-1-1.....-1....1

8.VARBONJ.....2.......0-0-2.....-2....0

9.LEVANDA.....2......0-0-2......-5....0

RASPORED 3.kolo FNL:

VARBONJ – SLOGA

VATRA – LEVANDA

JELSA – SOŠK

VRISNIK – MLADOST

Vaša reakcija na temu