Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FORSKA LIGA: SOŠK je i protiv Varbanja potvrdio naslov

FORSKA LIGA: SOŠK je i protiv Varbanja potvrdio naslov

Vrisnik je i drugi put zaredom ostvario pobjedu

Forska nogometna liga tri kola prije završetka donijela je pobjede vodećih momčadi. SOŠK je i protiv Varbanja potvrdio naslov, neopterećeni prvak je sa 4-2 pobijedio Varbonj.

Vrisnik je i drugi put zaredom ostvario pobjedu, ovaj put u Jelsi Vrisnik je bio bolji od Mladosti 1-0. Jelsa je na svom terenu pobijedila Vatru 1-0, dok su u Starom Gradu desetkovani Jadran i Sloga odigrali utakmicu u kojoj je Jadran svladao momčad iz Dola rezultatom 6-0. Mladi napadač Jadrana Domagoj Planjar s tri postignuta gola nastavio je utrku za najboljeg strijelca lige s Filipom Biočićem iz Mladosti.

U sljedećem, pretposljednjem kolu Forske nogometne lige sastaju se:

Vatra - Varbonj

SOŠK - Jadran

Sloga - Vrisnik

Mladost - Levanda

1. SOŠK 36

2. Mladost 26

3. Vrisnik 24

4. Jadran 23

5. Jelsa 22

6. Varbonj 21

7. Levanda 17

8. Vatra 10

9. Sloga 5

Veliki korak ka osvajanju druge županijske lige ostvarili su na svom terenu u Križnoj Luci Hvarani. Visoka pobjeda nad drugoplasiranim Trogirom 1912 4-0 golovima Antonia Planjara, Ante Tandare i Josipa Radovanovića. NK Hvar u sljedećem kolu protiv Poljičanina 1921 oćekuje potvrdu najozbiljnijeg kandidata za naslov.

Vaša reakcija na temu