Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FORSKA LIGA: SOŠK misli ozbiljno, a brz oporavak želimo Portugalcu iz Levande koji je helikopterom prebačen u splitsku bolnicu

FORSKA LIGA: SOŠK misli ozbiljno, a brz oporavak želimo Portugalcu iz Levande koji je helikopterom prebačen u splitsku bolnicu

Kao kuriozitet ovog izvještaja navodimo ne nogometne, već rukometne vijesti

Šesto kolo Forske nogometne lige odigrano je ovaj vikend, najuvjerljiviji bio je SOŠK pobjedom protiv Levande u Jelsi rezultatom 5-2.

Unatoč visokom porazu, Levanda se na Pelinju ukazala u puno boljem izdanju nego prethodnih utakmica, rezultatska neizvjesnost trajala je do rezultata 2:2, nakon kojeg aktualni prvaci zabijaju 3 gola i pobjedom zadržavaju prvo mjesto na tablici, 6 bodova više od drugoplasirane Jelse, koja je u subotu na svom terenu remizirala s ekipom Varbanja, Posinković za Varbonj i Gamulin za Jelsu strijelci su za konačnih 1:1.

Na utakmici između SOŠK-a i Levande, vjerujemo ne teže - ozlijedio se i naš Portugalac Carlos, igrać Levande, kojeg je hitna medicinska služba uputila helikopterom u Split na bolničke pretrage.

Jelsa je zadržala drugo mjesto sa osvojenih 13 bodova. Varbonj je na šestom mjestu sa osvojenih 7 bodova. Sloga je unatoč porazu u Sućurju protiv Mladosti od 1:0 zadržala treće mjesto na tablici sa 8 bodova, koliko imaju i Jadran na četvrtom, i Mladost na petom mjestu na tablici.

Vrisnik i Jadran odigrali su u Jelsi rezultatski neizvjesnu utakmicu, nakon vodstva Jadrana, Vrisnik preko Grgičevića preokreće i vodi sa 2:1. 

Bod Jadranu svojim drugim zgoditkom donosi D. Lušić. NK Hvar očito se sve teže nosi s protivnicima u Prvoj županijskoj ligi, novi poraz 5:3 protiv Mosora u Žrnovnici.

Kao kuriozitet ovog izvještaja navodimo ne nogometne, već rukometne vijesti. Rukometaši RK Jelsa Malizia u 8. kolu 2.HRL Jug gostovali su u Sinju kod RK Kamičak. Spletom niza okolnosti, Jelšani su na gostovanje otišli u velikom dijelu s najmlađim igračima, tako da je prosjek godina jelšanske momčadi bio 16,3 godina - što je svakako kuriozitet lige.

Rezultati, 6. kolo:

Mladost - Sloga 1-0

Vrisnik - Jadran 2-2

SOŠK - Levanda 5-2

Jelsa - Varbonj 1-1

TABLICA

1. SOŠK 7 6 1 0 17 19

2. JELSA 6 4 1 1 7 13

3. SLOGA 6 2 2 2 3 8

4. JADRAN 6 2 2 2 - 5 8

5. MLADOST 6 2 2 2 -6 8

6. VARBONJ 6 2 1 3 3 7

7. VRISNIK 6 1 3 2 0 6

8. LEVANDA 7 1 1 5 -11 4

9. VATRA 6 0 3 3 -8 3

7. kolo:

LEVANDA - MLADOST

SLOGA - VRISNIK

JADRAN - JELSA

VARBONJ - VATRA

Vaša reakcija na temu