Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka FOTOGALERIJA: PSV startao pobjedom, remi Bayerna i Adriatica

FOTOGALERIJA: PSV startao pobjedom, remi Bayerna i Adriatica

Hajduk i RNK Split su natjecanje u 2007. godištu otvorili uvjerljivim pobjedama

Zahuktava se nogometni turnir Prvi koraci, svoj prvi nastup upisao je nizozemski PSV, koji je svladao Omiš sa 6:0.

Bayern je turnir otvorio pobjedom od 5:1 protiv Šibenika, ali je naletio na 'tvrdu kost', domaći Adriatic, s kojim je odigrao 0:0.

Red Bull Salzburg je jedan od favorita turnira, nakon jučerašnje pobjede nad Dugopolje, danas su svladali Radnik Prijedor čak sa 11:0.

Dvije pobjede ima i Botev Plovdiv, s po 3:0 su pobijedili Rudar Velenje i Međimurje.

Od naših je RNK Split s uvjerljivih 5:0 svladao Anconu, dok je još uvjerljiviji bio Hajduk, koji je sa 7:0 svladao Stari aerodrom.

Splitski Pomak je svladao Zadar sa 1:0, dok su Zadrani istim rezultatom tukli Rijeku. Kod djece je sve otvoreno, iznenađenja su moguća, a u ovom 2007. godištu je turnir daleko najjači.

Sve rezultate turnira po godištima možete provjeriti OVDJE

Vaša reakcija na temu