Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka FOTOGALERIJA: Solinjani s oduševljenjem dočekali svog Lovru Kalinića!

FOTOGALERIJA: Solinjani s oduševljenjem dočekali svog Lovru Kalinića!

Lovre je srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu posvetio svom pokojnom djedu Anti

Grad Solin je danas dočekao svog Vatrenog Lovru Kalinića.

U zgradi Gradske uprave primio ga je gradonačelnik Dalibor Ninčević, te mu darovao prigodne poklone, a potom je Lovre popričao s brojnim prijateljima i nogometnim djelatnicima kluba u kojemu je ponikao.

Posebno su mu se obradovala djeca, koja su tzražila brojne autograme, a sve skupa je najemotivnije primila njegova baka Nevenka koja se u suzama prisjećala kakav je Kalinić bio kao dječak. Lovre je srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu posvetio svom pokojnom djedu Anti, koji je uvijek vjerovao u njega, a Solinjani su redom istaknuli kako su ponosni što su imali predstavnika u ovakvom uspjehu hrvatskog sporta.

Kakva je bila atmosfera u Solinu, provjerite u fotogaleriji našeg Ivice Čavke, a u prilogu je i video iz Solina.



Vaša reakcija na temu