Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Fran Tudor: Hajduk se od početka mora postaviti s autoritetom, u Kupu idemo na trofej

Fran Tudor: Hajduk se od početka mora postaviti s autoritetom, u Kupu idemo na trofej

Teren u Solinu je malen i uzak. Tvrd je, kao i svi tereni u Dalmaciji

Hajdukov prvotimac Fran Tudor uoči utakmice osmine finala Kupa u Solinu je rekao:

- Moramo se od starta postaviti s autoritetom, Hajduk u svaku utakmicu ide na pobjedu, tu nema nikakve druge priče. Trebamo utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno. Respektiramo Solin, ali mi smo Hajduk i tražimo pobjedu.

On je već igrao uz Jadro...

- S Hajdukom II smo tamo ostali 0:0. Teren je mali i uzak. Tvrd je, kao i svi tereni u Dalmaciji. Međutim, tražit ćemo pobjedu. U Kupu idemo na trofej. Sigurno je i da Solinu motiva neće nedostajati. Čekamo tu utakmicu, atmosfera će biti odlična.

Uoči ogleda u Kupu Hajduk je u prvenstvu remizirao s Istrom (0:0)...

- Na žalost bio je tamo loš teren, po kojemu se nije moglo igrati. Istra se defenzivno postavila, čekala polukontru i kontru. Tu smo ih dobro zaustavili, međutim prema naprijed nismo pronašli rješenje i izgubili smo dva boda. Sada treba tražiti priliku protiv Osijeka na domaćem terenu. Motiva nam neće nedoistajati, pozivam navijače da dođu u što većem broju i očekujem pobjedu.

Na kraju smo se opet vratili na Kup, gdje igrači Solina igraju najveću utakmicu u povijesti kluba...

- Pravi pristup je ključ utakmice i maksimalno ćemo ih ozbiljno shvatiti. Svakom igraču je želja igrati protiv Hajduka, pogotovo u Dalmaciji. Svi će se dokazivati, ali ako uđemo s pravim pristupom, ne bi trebalo biti problema.

Vaša reakcija na temu