Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Fran Tudor: Smatram da smo se dobro pripremili za Brondbyjev presing!

Fran Tudor: Smatram da smo se dobro pripremili za Brondbyjev presing!

Ostavljaju dosta prostora na bekovskim pozicijama, te u međuprostorima

Evo što je reako Fran Tudor dan uoči prvog dvoboja protiv Brondbyja:

- Očekujemo dobru igru i pobjedu. Došli smo pokazati da smo bolja momčad, a veselim se što ćemo nakon praznog stadiona u Sofiji opet imati podršku naših navijača s tribina na gostujućem terenu.

Brojni analitičari su konstatirali kako Brondby ima problema u obrani:

Nijedna ekipa ne može stalno igrati dobro ofenzivno i defenzivno. Mislim da smo se dobro pripremili za njihov presing. Ostavljaju dosta prostora na bekovskim pozicijama, te u međuprostorima i bit će tu dosta mogućnosti za naše polušpice da se iskažu.

Danski lijevi bok je problematičan, a s Hajdukove strane tu će napadati i Tudor...

- Napada cijela ekipa, a onda pojedinci. Pokušat ćemo maksimalno iskoristiti sve njihove probleme. Pritisak je na obje strane, bit će to teških 90 minuta, ali vjerujemo da smo spremni odgovoriti ovom izazovu.


Vaša reakcija na temu