Djeca će na Blatinama dva mjeseca moći besplatno trenirati nogomet

Djeca će na Blatinama dva mjeseca moći besplatno trenirati nogomet

Galaxy Split će držati treninge na terenima sportsko-rekreacijskog centra

Nogometni klub Galaxy Split je novootvoreni nogometni klub za djecu od 4 do 14 godina u kojem djeluju profesori kinezijologije i treneri s HNS licencama. Cilj kluba na čijem je čelu Tomislav Petrić je kroz manje kategorije graditi veće pionire i kadete te da se profesionalna znanja prenesu na djecu kluba i na taj način da se potiču na zdrav život, bavljenje sportom da odrastaju u zdravom okruženju i da što manje vremena provedu ispred kompjutora i televizora te time još više poboljšaju kvalitetu svog mladog života. U skladu s tim dogovorena je suradnja s Gradskim kotarom Blatine-Škrape i predsjednikom kotarskog Vijeća Davorom Matijevićem da klub Galaxy dva mjeseca vrši besplatne treninge za djecu iz kotara. Djeca će trenirati na novom terenu s umjetnom travom na sportsko-rekreacijskom centru Blatine-Škrape.

- U mom mandatu napravili smo velika ulaganja u sportsko-rekreacijski centar jer nam je cilj omogućiti djeci i mladima adekvatan prostor za bavljenjem sportom i rekreacijom te je jedno od ulaganja bilo i postavljanje umjetne trave na nogometnom terenu. Organizacijom besplatnih treninga cilj nam je omogućiti djeci i profesionalno bavljenjemo sportom u svom kvartu te se i ovim putem želim zahvaliti Tomislavu Petriću koji nam je izašao ususret i omogućio besplatno treniranje s vrhunskim profesionalnim trenerima - rekao nam je Matijević.

Treninzi će se odvijati ponedjeljkom, srijedom i petkom u termninima od 18 do 20 sati. Svi zainteresirani mogu se javiti na 0958199571.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare