Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gavranović: Bilo je par grešaka, ali se ne bi trebali vaditi na suđenje

Gavranović: Bilo je par grešaka, ali se ne bi trebali vaditi na suđenje

Ne bi se trebalo pričati o suđenju, bila je fer i korektna utakmica

Strijelac pobjedničkog gola Mario Gavranović komentirao nam je kritike na račun suđenja u finalnoj utakmici Kupa.

- Za penal su mi rekli da nije bio tako jak duel da bi se svirao, a za ofsajd su bili u liniji. Bilo je par grešaka s jedne i druge strane, sve u svemu je bilo korektno, mislim da se ne bi trebali vaditi na suđenje. Mi smo iskoristili našu šansu, imali su i oni šanse, mogla se prelomiti utakmica i na jednu i na drugu stranu. Ne bi se trebalo pričati o suđenju, bila je fer i korektna utakmica, nije bilo grubih startova, nije bilo previše toga da se može vaditi na suđenje.

Opisao je situaciju kada je Savvasu uzeo loptu i zabio gol...

- Napao sam ga s ciljem da on izbije dugu loptu ili u aut. Čim sam primijetio da se poskliznuo vidio sam šansu da mu oduzmem loptu, a kada sam vidio da je skroz pao bila je dobra situacija da idem jedan na jedan na golmana i nisam propustio tu šansu.

Vaša reakcija na temu