Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gent ponudio Hajduku 2,5 milijuna eura za Lovru Kalinića

Gent ponudio Hajduku 2,5 milijuna eura za Lovru Kalinića

Na Poljud je stigla ponuda za reprezentativnog vratara

Gent je Hajduku ponudio 2,5 milijuna eura odštete za vratara Lovru Kalinića. Klub koji trenutno zauzima peto mjesto u prvenstvu Belgije ima velike ambicije i želi u zimskom prijelaznom roku dovesti Hajdukova reprezentativca, s čime su na Poljudu već upoznati, ponudu imaju na stolu.

Hajduku bi pripalo nešto manje od 2,5 milijuna, s obzirom da se odšteta dijeli 80:20.

Predsjednik 'bijelih' Ivan Kos nedavno je na Ćakuli s novinarima rekao da Hajduk računa na 25 do 30 milijuna kuna od prodaje igrača, pri čemu je odmah bilo jasno da su baš Lovre Kalinić i Nikola Vlašić najzanimljiviji igrači koje 'bijeli' mogu ponuditi tržištu.

Sad ostaje za vidjeti hoće li se realizirati ovaj transfer, prijelazni rok počinje u siječnju, a u Hajduku su za sada fokusirani isključivo na subotnji derbi.

Vaša reakcija na temu