Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Goran Krizmanić će ipak pomoći Hajduku, hoće li biti savjetnik Ivana Kosa?

Goran Krizmanić će ipak pomoći Hajduku, hoće li biti savjetnik Ivana Kosa?

Njih dvojica su se sastali danas na Poljudu, a intencija je da se što jači ljudi okupe oko kluba

Na Poljudu su se danas sastali Hajdukov predsjednik Ivan Kos i Goran Krizmanić, Toyotin glavni direktor za automobilsku distribuciju u centrali u Johannesburgu.

Krizmanić je bio jedan od glavnih kandidata za predsjedničku funkciju, ali se povukao uz obrazloženje da je bilo premalo vremena da bi dobio potrebne informacije o financijskom stanju, organizaciji, igračkom kadru, te ostalim stvarima kojima bi upotpunio sliku.

Sada je intencija da se oko Hajduka pokušaju okupiti što kvalitetniji ljudi, pa otud i Krizmanićev dolazak na Poljud. Planirano je čak da on bude savjetnik predsjednika za određena područja, te na taj način pomogne klubu.

Predsjednik Kos zakazao je tiskovnu konferenciju za četvrtak u 15 sati, a očekuje se da će na njoj pojasniti i na koji način je planirano da Krizmanić pomogne klubu.

Vaša reakcija na temu