Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Gotovo je: Rasprodane sve ulaznice za utakmicu Kupa između Solina i Hajduka

Gotovo je: Rasprodane sve ulaznice za utakmicu Kupa između Solina i Hajduka

Jutros u 11 sati je prodana i zadnja ulaznica - kazao nam je tajnik kluba s Jadra Miro Dugeč

Tijekom sunčanog solinskog jutra prodana je i posljednja ulaznica za dvoboj osmine finala Kupa između Solina i Hajduka, koji se igra u srijedu...

- Gotovo je, u 11 sati je prodana i zadnja karta za utakmicu, slobodno objavite da ulaznica više nema - kazao nam je tajnik Solina Miro Dugeč.

Prometno je bilo jutros u klubu, gdje smo susreli brojna poznata lica, od saborskog zastupnika Blaženka Bobana do kroničara Jurice Gizdića.

Onim sretnicima koji su uspjeli doći do ulaznice tajnik Dugeč bi poručio...

- Početak je u 14 sati, ali svakako dođite ranije da izbjegnete gužvu.

Na igralištu uz Jadro su se jutros dodatno sređivale tribine, ovo je svakako povijesna utakmica za Solin, gdje se ne pamti kada je zadnji put vladao ovakav interes za utakmicu...

Dodajmo još da će HNTV izravno prenositi utakmicu.

Vaša reakcija na temu