Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Gradonačelnik Novalje: Džoni je u pripitom stanju nanio štetu instituciji Hajduka, ali i veteranima

Gradonačelnik Novalje: Džoni je u pripitom stanju nanio štetu instituciji Hajduka, ali i veteranima

Nadam se da će suradnja Novalje i Hajduka u prvom redu pridonijeti popularizaciji nogometa - kaže Ante Dabo

Gradonačelnik Novalje Ante Dabo je poručio:

- Zahvaljujući u prvom redu enuzijazmu i velikom angažmanu Društva prijatelja Hajduka u Novalji je nakon 40 godina održana, nekad tradicionalna, Bila noć Hajduka. Zahvaljujem se u prvom redu Društvu na sjajnoj organizaciji, a zatim se posebno želim zahvaliti gosp. Ivanu Kosu, predsjedniku uprave Hajduka, koji je uprkos tolikim brojnim obvezama zajedno sa svojim suradnicima, nakon slijetanja iz Turske na zagrebački aerodrom produžio u Novalju uveličati ovaj, po mnogočemu, poseban događaj. Ispad nekadašnjeg igrača Hajduka, Vilsona Džonija koji sebe naziva legendom Hajduka, i koji je na žalost mnogih nazočnih, u pripitom stanju svojim ponašanjem nanio štetu najprije instituciji Hajduka, a onda i svojim kolegama veteranima Hajduka, najradije ne bih komentirao jer taj sitan detalj nije vrijedan spomena.

Nadam se da će suradnja Novalje i Hajduka u prvom redu pridonijeti popularizaciji nogometa u Novalji te da će osamdesetak djece polaznika škole nogometa u NK Novalji imati prilike učiti od svojih prijatelja i vršnjaka iz Splita.

Vaša reakcija na temu