Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: D.P. Stipe Grčić pred derbi s Uskokom: Na Klis dolazimo s ciljem da pobijedimo

Stipe Grčić pred derbi s Uskokom: Na Klis dolazimo s ciljem da pobijedimo

Naša je ambicija ostati u vrhu

 Junak u sklopu 13. kola gostuje na Klisu kod Uskoka. Derbi između prvoplasirane ekipe iz Sinja i drugoplasiranog Uskoka najavio nam je trener gostiju Stipe Grčić.

- Na Klis dolazimo kao i na svaku utakmicu s ciljem da pobijedimo. Znamo da je domaćin nezgodna domaćinska ekipa, a mi smo se pokazali kao jaka gostujuća ekipa. Bit će dosta jaka i otvorena utakmica. - kazao je Grčić i dodao kako će mu za subotnji derbi nedostajati kapetan Teo Vardić i Mirko Protega.

Ova utakmica igrat će se po prvi put u 3. HNL jug pod reflektorima, a domaći navijači spremaju dobru atmosferu.

- Pozvao bi naše navijače da nas dođu podržati na Klis, a atmosfera će sigurno biti dobra. Neka bolji na kraju pobjedi, a naša je ambicija ostati u vrhu. - zaključio je Grčić.

Vaša reakcija na temu