Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajdučka priča večeras na Mertojaku, snimat će se i kadrovi za dokumentarni film

Hajdučka priča večeras na Mertojaku, snimat će se i kadrovi za dokumentarni film

Prihod od prodaje knjiga bit će ustupljen socijalno potrebitim obiteljima na Mertojaku

Večeras se s početkom u 20.30 sati na Mertojaku (u parku pokraj crkve) organizira promocija knjige 'Ivan Gudelj - hajdučka priča', autora Blaža Duplančića, u organizaciji Gradskog kotara Mertojak, Župe Sv. Josipa i navijača Hajduka.

Uz promociju knjige 'Hajdučka priča' u kojoj je ispričana životni tijek ovog poznatog sportaša čija je karijera zbog bolesti naglo prekinuta u naponu igračke karijere, bit će prikazani i isječci iz klupskih i reprezentativnih nastupa, a ujedno će se snimati kadrovi za dokumentarni film o Gudelju. Promocija će biti popraćena i glazbenim dijelom, a predstaviti će se i kuglači iz Kuglačkog kluba 'Mertojak' ovogodišnji ekipni državni prvaci i pobjednici Kupa Hrvatske. 

Prihod od prodaje knjiga bit će ustupljen socijalno potrebitim obiteljima na Mertojaku.

Vaša reakcija na temu