Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Hajduk: Počivao u miru, dragi naš Olivere

Hajduk: Počivao u miru, dragi naš Olivere

Pamte se njegovi nastupi u povodu brojnih klupskih godišnjica

Službeni Hajduk je jutros objavio:

'Jutros je u splitskoj bolnici nakon teške bolesti preminuo legendarni splitski pjevač i veliki ljubitelj našeg Kluba Oliver Dragojević.

Rođen je u Splitu, 7. prosinca 1947. godine. Gradu Splitu i Dalmaciji posvetio je brojne pjesme, posebno je bio zaljubljenik u Hajduk.

Bio je dio navijačkog puka, možemo s pravom reći: 'Bio je jedan od nas' i zato je još tužnija cijela Hajdučka obitelj, koja ga nikada neće zaboraviti.

Pamte se njegovi nastupi u povodu brojnih klupskih godišnjica, a posebno je Oliver bio ponosan što je bio jedan od odabranih pjevača koji je nastupio u Hrvatskom narodnom kazalištu za 100. rođendan osnutka HNK Hajduk. 

Više desetljeća nastupao je na Bilim noćima diljem zemlje i inozemstva, a nije nevažno reći da se odazivao na brojne klupske aktivnosti...

- Ja sam jedan od najžešći, teži mi je poraz Ajduka nego kad na nekom festivalu slabije prođem. Da bi svoja tri prva mista za jedno Ajdukovo.

Počivao u miru, dragi naš Olivere'


Vaša reakcija na temu