Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Hajduk će zadržati Kalika, počinju pregovori s Velazquezom

Hajduk će zadržati Kalika, počinju pregovori s Velazquezom

Obojica su zadovoljili, a Julianu istječe ugovor s Palermom

Hajduk će zadržati Anthonyja Kalika. Mladi vezni igrač, rođen 1997. godine, potpisao je zimus šestomjesečnu posudbu s opcijom otkupa, a procjena je struke da je on zadovoljio, te se očekuje da će uskoro potpisati ugovor.

On je došao iz momčadi Central Coast Mariners na preporuku Josipa Skoke. Po dolasku je trebalo odrediti je li on za prvu ili drugu momčad, ali trener Burić brzo ga je priključio prvom sastavu i otklonio sve dvojbe. Sada ga 'bijeli' žele zadržati.

S Kalikom će to ići lakše, a s Julianom Velazquezom teže, doznajemo s Poljuda. On je stigao na posudbu iz Palerma, ali u lipnju mu istječe ugovor s talijanskim klubom, te Hajduk ima mogućnost potpisati s njim ugovor. Velazquezu se svidjelo i živjeti u Splitu...

Što je onda problem? Ključno je kako će se 'bijeli' s Argentincem dogovoriti oko plaće. Nemamo podatak koliko je zarađivao kao igrač Palerma, ali s Poljuda doznajemo da to daleko premašuje gabarite 'bijelih'. Hoće li se pronaći rješenje koje će biti prihvatljivo za obje strane, tek će se vidjeti, u svakom slučaju ga Hajduk želi zadržati i krenut će u pregovore...    

Vaša reakcija na temu